Partenerii proiectului

COORDONATOR

MUZEUL DE ETNOGRAFIE AL TRANSILVANIEI

Fondat în 1922, the Muzeul Etnografic al Transilvaniei este primul muzeu de acest fel din România. Cu o colecție de 100.000 de artefacte, instituția are ca principal scop conservarea patrimoniului cultural al regiunii istorice a Transilvaniei.

  • Adresa: Str. Memorandumului nr. 21, 400114, Cluj-Napoca, România
  • Tel: +4 0264-708 953, 0783 005 146
  • Fax: +4 0264-704 428
  • Email: contact@muzeul-etnografic.ro
  • Website: www.muzeul-etnografic.ro

PARTENERI

UNIVERSITATEA TEHNICĂ DIN CLUJ-NAPOCA

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca este una dintre cele patru universități cu profil tehnic din România, clasificată în categoria „Universități cu activitate de cercetare avansată și educație”. UTCN a fost acreditată la nivel național de către ARACIS cu „grad ridicat de încredere” pentru calitate în educație. Cercetarea este, alături de educație, principala activitate a Universității Tehnice din Cluj-Napoca. În toate facultățile universității ființează structuri de cercetare, de la colective, grupuri și laboratoare, centre și platforme de cercetare. Performanta ancorată în perspectiva mediului socio-economic, vizibilitatea și cooperarea internațională, precum și noutatea științifică și interdisciplinaritatea sunt câteva dintre caracteristicile mediului de cercetare din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

  • Adresa: Strada Memorandumului nr. 28, Cluj-Napoca, Romania      
  • Tel.: +4 0264-401200
  • Email: contact@utcluj.ro           
  • Website: www.utcluj.ro

NUDA AS

NUDA AS este o organizație înființată de către Hakon Iversen în anul 2017, pentru a prelua și dezvolta la un nivel superior activitatea asociației NUDA, înființată în anul 2005, care are scopul de a promova designul urban integrat ca o necesitate în urbanism. NUDA AS este o sursă de noi idei, realizând acțiuni care se înscriu în trendurile contemporane și se dezvoltă cu viteza schimbărilor globale. NUDA AS promovează metodele prin care designul urban va genera planificări urbanistice sustenabile, va creea locuri deosebite și modul prin care se vor discuta problemele contemporane și viitoare importante legate de domeniul public. Din punct de vedere conceptual, NUDA AS este diferită față de alte organizații similare și încearcă mereu să își consolideze acest statut. NUDA AS poate aduce un aport semnificativ în cadrul acestui proiect, având, de asemenea, capacitatea de a disemina rezultaele acestuia la nivel internațional.

Theme: Overlay by Kaira